DF 400 - De flexibele allrounder

De nieuwe DF 400 is voor vele toepassingen inzetbaar. Deze middelgrote ontvochtiger, doet dankzij de efficiënte roterende compressor niet onder voor veel andere “grote” bouwdrogers. Deze ontvochtigers zijn zeer robuust gebouwd, om ook onder de zwaarste omstandigheden, optimaal te presteren.

BOUWDROGING

De bouwdroger met de hoogste ontvochtigingscapaciteit!

Robuustheid en hoge capaciteit bij maximale ergonomie en mobiliteit maken van deze drogers zeer veelzijdig inzetbare apparaten.


Of het nu voor de inzet bij waterschade afhandeling, nieuwbouw, vloeren leggen, stukadoor- en schilderwerk, renovatie of tapijtdroging is – overal zijn deze apparaten ook onder de zwaarste en meest stoffige omstandigheden inzetbaar.

DF 200 - Compact en stil

De compacte bouw, het geringe gewicht en de stille werking zorgen ervoor, dat de DF 200 ideaal is voor het drogen van bewoonde ruimten na waterschade of voor het leggen van parket. Ondanks de geringe afmetingen heeft deze droger een indrukwekkende capaciteit.

DF 800 - Dé bouwdroger bij uitstek!

Jarenlange praktijk gerichte ervaring met de meest gekopieerde bouwdroger in de markt – de DF 600 – heeft geleidt tot deze waardige en verbeterde opvolger – de DF 800. Door toepassing van een nieuwe, nog efficiëntere roterende compressor heeft deze bouw - droger een ongekende ontvochtigingscapaciteit, ook bij lagere temperaturen.


Stiller dan zijn voorganger, onder andere door het gebruik van een radiaal ventilator, met een hogere luchtcapaciteit.

€ 155 / 4 w.

€ 45 / week

€ 190 / 4 w.

€ 60 / week

€ 7 / dag

€ 155 / 4 w.

€ 45 / week

€ 7 / dag

€ 10 / dag

Vermelde prijzen zijn de prijzen bij afhaling en exclusief 21% BTW. Zie tevens onze algemene verhuur- en betalingsvoorwaarden