Elektrische kachel DFE T65

Verrijdbare elektrische ventilator kachel met een schakelbare verwarmingscapaciteit. Robuuste kachel, speciaal ontwikkeld voor het ondersteunen van bouwdroging.

BOUWVERWARMING

IJzersterke, onverwoestbare elektrische bouwkachels.

De Dryfast elektrische kachels uit de DFE serie zijn speciaal ontwikkeld om droogprocessen in de bouw te ondersteunen.


Deze kachels zijn niet alleen ongelofelijk robuust, noem ons één kachel waar een volwassen persoon op springen kan zonder het apparaat te beschadigen, ze zijn ook ongevoelig voor het verwisselen of het uitvallen van een fase, iets wat op de bouwplaats nogal eens voorkomt.

Elektrische kachel DFE T25

Kleine oersterke 230V elektrische ventilator kachel speciaal voor de bouw. De elektrische kachel DFE25T is voorzien van een ingebouwde thermostaat.

Elektrische kachel DFE T95

Verrijdbare elektrische ventilator kachel DFE95 met een schakelbare verwarmingscapaciteit. Robuuste kachel, speciaal ontwikkeld voor het ondersteunen van bouwdroging.


Deze beschikt dan ook over een zeer hoge luchtopbrengst.

Elektrische kachel TDS 20

Deze serie elektrische kachels is aan het Dryfast programma toegevoegd als alternatief voor de DFE-serie.

Deze kachels kunnen goed gebruikt worden in meer stationaire toepassingen en voor al die situaties, waarin er geen extreme eisen aan de constructie gesteld worden.

€ 60 / 4 w.

€ 20 / week

€ 100 / 4 w.

€ 30 / week

€ 120 / 4w.

€ 20 / week

€ 14 / week

€ 2 / dag

€ 4 / dag

€ 5 / dag

€ 4 / dag

Vermelde prijzen zijn de prijzen bij afhaling en exclusief 21% BTW. Zie tevens onze algemene verhuur- en betalingsvoorwaarden