Materiaalvochtmeter T500

De T500 is een kwaliteitsmeetapparaat voor precieze weerstandsmetingen van hout- en materiaalvocht. De T500 leent zich optimaal voor het meten van vocht in zachte bouwmaterialen zoals gips en stucwerk en voor vochtmetingen in alle houtsoorten.


Met de TS-adapterset kunt u de daarbij behorende MultiMeasure-elektroden voor hout- en bouwvochtmetingen op de T500 aansluiten en van veel toepassingsgebieden profiteren wat geen ander compact meetapparaat in deze klasse te bieden heeft.

MEETAPPARATUUR

Trotec meetapparatuur, voor het meten van temperatuur, vocht in lucht en materialen.

Kleine "stand alone" apparaten voor het meten van temperatuur, oppervlaktetemperatuur, relatieve vochtigheid, dauwpunt, absolute vochtigheid in materialen tot 4 cm diep.


Alles gebaseerd op digitale techniek, in tegenstelling tot de meest gehanteerde analoge techniek. De digitale techniek voorkomt het "verlopen van meetresultaten" waar analoge apparaten gevoelig voor zijn.

Thermohygrometer T200

Dit digitale handmeetapparaat voor luchttemperatuur (°C, °F) en relatieve vochtigheid toont beide meetwaarden gelijktijdig op het goed afleesbare display.

Naast deze continue meetwaarden, temperatuur en relatieve vochtigheid, kunnen niet alleen de minimaalen maximale waarde, maar ook de gemiddelde- en “hold”-waarde getoond worden – alles eenvoudig en snel met  één hand.


Naast de relatieve vochtigheid, kunnen ook de absolute vochtigheid (g/mÑ) en de dauwpunt temperatuur (dp °C, dp °F) van de lucht getoond worden.

Capacitieve vochtmeter T650

Voor het meten van vocht in bouwmaterialen tot een diepte van 4 cm. Het ideale apparaat voor brand- en waterschadebedrijven, de verhuurbranche, parketleggers, uitvoerders, stukadoors, vloerenleggers etc. om snel een indicatie te krijgen hoe het droogproces verloopt.


Deze unieke Trotec meter werkt volgens het digitale principe en kent niet de problemen van het verlopen van meetresultaten zoals bij analoge apparaten.

€ 18 / week

€ 18 / week

€ 18 / week

€ 6 / dag

€ 6 / dag

€ 6 / dag

Vermelde prijzen zijn de prijzen bij afhaling en exclusief 21% BTW. Zie tevens onze algemene verhuur- en betalingsvoorwaarden